Theoriecursus Tarieven

1 dag theoriecursus

Goedkoop slagen voor theorie?

€150,-

  • 1 DAG
  • EXAMENGERICHTE THEORIECURSUS
  • HOOG SLAGINGSPERCENTAGE
  • INCLUSIEF THEORIE-EXAMEN
  • INCLUSIEF 10 UUR ONLINE CURSUS
  • INCLUSIEF THEORIEBOEKEN

Hoe lang is mijn theoriecertificaat geldig?

Je theoriecertificaat is 1,5 jaar goed voor het behalen van je rijbewijs vanaf de dag dat je geslaagd bent voor je CBR theorie-examen. Nadat je geslaagd bent voor je theorie-examen, kan je rijinstructeur een CBR praktijkexamen voor je regelen.

Moet ik vooraf leren?

De stof is op een eenvoudige, efficiënte manier opgebouwd, met veelvuldige herhalingen. Het kan echter geen kwaad om voooraf geleerd te hebben, want de informatie die je al hebt, maakt de inhoud begrijpelijker. Dit maakt jouw kans om te slagen alleen maar groter!

Wat kan ik verwachten van theoriecursus rotterdam?

Na afloop van de cursus moet je de theorie goed onder de knie hebben en klaar zijn om het CBR examen af te leggen. Onze vakbekwame docenten leren je de theorie op een leuke, gemakkelijke en vooral verantwoorde wijze. De ervaring leert dat iedereen die op de cursusdag zich goed concentreert en actief deelneemt, bij de eerste poging slaagt voor het examen.

theoriecursus rotterdam

Theoriecursus Rotterdam

Het CBR theorie examen is voor velen zenuwslopend. Sommigen hebben faalangst, anderen weten niet goed hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden voor het CBR theorie-examen. Theoriecursus Rotterdam geeft al vele jaren theoriecursussen. Ook hebben wij ervaren instructeurs Die goed weten hoe ze je kunnen helpen met het theorie oefenen. Bovendien leiden wij ook rijinstructeurs op. Hierdoor hebben wij een deskundige team van professionals die weten waar ze mee bezig zijn.

Wil jij zo graag slagen voor het theorie-examen? Neem dan een theoriecursus bij ons en slaag in een korte tijd voor je theoriecertificaat!

Christian
star

“Duidelijke lessen, goede instructeur. In één keer geslaagd!!”

– Christian

Burak
star

“Goede ervaring met Demo. Motor en autorijbewijs gehaald!”

– Burak

Jonathan
star
“Vanaf nu kan ik door Demo als taxichauffeur werken”

– Jonathan

Rijbewijs gehaald
star
“Rijbewijs gehaald door de goede instructies van mijn rijinstructeur!”

– Rafael

5/5 - (9 stemmen)
×