5/5

4.8/5 (800+ reviews)

Theoriecursus Rotterdam

Theorie oefenen? Volg een theoriecursus bij Rijschool Demo opleidingen in Rotterdam!

Theoriecursus Rotterdam

Voorbereiden voor het CBR theorie-examen

Ben je nog niet klaar voor het CBR theorie-examen of ben je eerder al eens gezakt? Het kost je natuurlijk iedere keer weer geld en je kunt het CBR praktijkexamen niet in zonder een theoriecertificaat. Je kunt bij Demo-opleidingen – Rijschool Rotterdam een theoriecursus volgen waarmee vrijwel iedereen in รฉรฉn keer slaagt!

De theorielessen zijn volledig examengericht bij ons. Wij helpen je leren op een gezellige maar leerzame manier. Met behulp van ezelsbruggetjes zul je alles onthouden tijdens het examen en uiteraard ook nadat je je rijbewijs hebt gehaald.

5/5

“Duidelijke lessen, goede instructeur. In รฉรฉn keer geslaagd!!”

– Christian

5/5

“Goede ervaring met Demo. Motor en autorijbewijs gehaald!”

– Burak

5/5

“Vanaf nu kan ik door Demo als taxichauffeur werken”

– Jonathan

5/5

“Rijbewijs gehaald door de goede instructies van mijn rijinstructeur!”

– Rafael

Theoriecursus Rotterdam

Het CBR theorie examen is voor velen zenuwslopend. Sommigen hebben faalangst, anderen weten niet goed hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden voor het CBR theorie-examen. Theoriecursus Rotterdam geeft al vele jaren theoriecursussen. Ook hebben wij ervaren instructeurs Die goed weten hoe ze je kunnen helpen met het theorie oefenen. Bovendien leiden wij ook rijinstructeurs op. Hierdoor hebben wij een deskundige team van professionals die weten waar ze mee bezig zijn.

Wil jij zo graag slagen voor het theorie-examen? Neem dan een theoriecursus bij ons en slaag in een korte tijd voor je theoriecertificaat!

Je theoriecertificaat is 1,5 jaar goed voor het behalen van je rijbewijs vanaf de dag dat je geslaagd bent voor je CBR theorie-examen. Nadat je geslaagd bent voor je theorie-examen, kan je rijinstructeur een CBR praktijkexamen voor je regelen.

De stof is op een eenvoudige, efficiรซnte manier opgebouwd, met veelvuldige herhalingen. Het kan echter geen kwaad om voooraf geleerd te hebben, want de informatie die je al hebt, maakt de inhoud begrijpelijker. Dit maakt jouw kans om te slagen alleen maar groter!

Na afloop van de cursus moet je de theorie goed onder de knie hebben en klaar zijn om het CBR examen af te leggen. Onze vakbekwame docenten leren je de theorie op een leuke, gemakkelijke en vooral verantwoorde wijze. De ervaring leert dat iedereen die op de cursusdag zich goed concentreert en actief deelneemt, bij de eerste poging slaagt voor het examen.

Theoriecursus Tarieven

1 dag theoriecursus

Goedkoop slagen voor theorie?

โ‚ฌ150,-

theorie oefenen Rotterdam
5/5 - (24 stemmen)
×

RIVM-Proof

Hier de tekst v.w.b. de melding gezien de huidige corona maatregelen. In deze pop-up kunnen allerlei meldingen worden gedaan. Zodat zowel nieuwe als huidige klanten op de hoogte gehouden worden.

Heb je een vraag? Wij helpen graag!