Tarieven Taxi opleiding

Taxi theorie

Snel geslaagd voor je theorie

€379,-

  • THEORIE-EXAMEN
  • EXAMENGERICHT
  • DAGCURSUS
  • 90% SLAGINGSPERCENTAGE

TAXI PRAKTIJK

Goed voorbereid op weg

€890,-

  • 6 TAXILESSEN
  • INCLUSIEF LESMATERIAAL
  • TAXI PRAKTIJKEXAMEN
  • EXAMENGERICHT
Christian
star

“Duidelijke lessen, goede instructeur. In één keer geslaagd!!”

– Christian

Burak
star

“Goede ervaring met Demo. Motor en autorijbewijs gehaald!”

– Burak

Jonathan
star
“Vanaf nu kan ik door Demo als taxichauffeur werken”

– Jonathan

Rijbewijs gehaald
star
“Rijbewijs gehaald door de goede instructies van mijn rijinstructeur!”

– Rafael

taxiopleiding rotterdam

Taxicursus Rotterdam

Voordat je als taxichauffeur aan de slag kunt, moet je eerst een taxicursus Rotterdam volgen en dat kan bij Demo Opleidingen. Je wordt hier opgeleid door professionele instructeurs en zij helpen je om je diploma snel te halen. Als je bent geslaagd kun je je aansluiten bij de Uber of RTC en dan kun jij een leuk maandbedrag verdienen tot wel 2500 euro. Als je het ook wel ziet zitten dan is het toch tijd om actie te ondernemen en kun je bij ons meer informatie inwinnen over de taxicursus Rotterdam. Onze unieke taxi opleiding is al meer dan 10 jaar een feit, onze rijschool in Rotterdam staat erom bekend en heeft een hoog CBR slagingspercentage!

taxicursus rotterdam

Taxi cursus en opleiding Rotterdam

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker bij ons! Bij Demo Opleidingen worden alle kandidaten van A tot Z voorbereid op het praktijkexamen. Klantvriendelijkheid, veiligheid en stratenkennis staan hierbij centraal. Je zal eenvoudig en snel slagen voor je taxi theorie- en praktijkexamen. Als je voor Demo Opleidingen kiest, dan maak je gebruik van de unieke lesmethode die we zelf hebben ontwikkeld. We geven iedere cursist evenveel aandacht en daarnaast krijg je tijdens de opleiding ook een persoonlijke mentor toegewezen. Het is belangrijk dat je tijdens het examen zelfverzekerd achter het stuur zit, dit wordt gerealiseerd door je veel persoonlijke aandacht te geven!

De opleiding tot taxichauffeur is een 10-daagse cursus. Als jij dus taxichauffeur wil worden, dan is dit je kans. Gekwalificeerde instructeurs staan voor je klaar om te zorgen dat je dit beroep snel uit kunt oefenen, met veel vrijheid!

taxicursus rotterdam
taxi opleiding rotterdam

Taxi theorie bij Demo Opleidingen

Bij ieder praktijkexamen hoort ook theorie, daarom kun je bij Rijschool Rotterdam ook terecht voor de taxi theorie. Het is belangrijk dat je de wegen goed kent en weet op welke aspecten je extra moet letten om veilig te rijden. Het is daarom niet alleen maar de praktijk die je moet beheersen, daar gaat ook heel wat kennis aan vooraf. Onze instructeurs helpen je daar graag bij!

Ben je benieuwd naar de taxi opleiding Rotterdam van Demo Opleidingen? Neem dan snel contact met ons op. We horen graag welke vragen je hebt zodat wij deze kunnen beantwoorden en dan gaan we graag samen met jou de weg op!

4.1/5 - (14 stemmen)
×