5/5

4.8/5 (700+ reviews)

Taxi opleiding Rotterdam

Aan de slag als taxi chauffeur? Een leuk en uitdagend beroep. Demo Opleidingen verzorgt taxi opleidingen. In een korte tijd leiden wij jou op tot taxi chauffeur. Waar wacht je nog op?

Voor €549 ex BTW heb jij al gegarandeerd jouw Taxi Rijbewijs!

Taxichauffeur opleiding bij Demo Opleidingen

Met de taxi opleiding Rotterdam kun je in korte tijd taxichauffeur worden! Zie je dat wel zitten? 

Bij Demo Opleidingen ben je aan het juiste adres. Misschien is het voor jou wel een droom, de hele dag in de weer met mensen, om ze ergens heen te brengen en weer op te halen. 

Gezellig een praatje maken en als je graag rijdt, dan is dit een ultieme baan voor jou! Het is wel belangrijk dat je goed overweg kunt met mensen, maar dat zal vast geen probleem zijn voor jou!

Meld je snel aan voor onze taxichauffeur opleiding!

Gratis proefles

Benieuwd naar onze rijlessen? Plan een gratis proefles in!

Tarieven Taxi opleiding

Taxi theorie

Snel geslaagd voor je theorie

€179,-

TAXI PRAKTIJK

Goed voorbereid op weg

€549,-

5/5

“Duidelijke lessen, goede instructeur. In één keer geslaagd!!”

– Christian

5/5

“Goede ervaring met Demo. Motor en autorijbewijs gehaald!”

– Burak

5/5

“Vanaf nu kan ik door Demo als taxichauffeur werken”

– Jonathan

5/5

“Rijbewijs gehaald door de goede instructies van mijn rijinstructeur!”

– Rafael

Taxicursus Rotterdam

Voordat je als taxichauffeur aan de slag kunt, moet je eerst een taxicursus Rotterdam volgen en dat kan bij Demo Opleidingen. Je wordt hier opgeleid door professionele instructeurs en zij helpen je om je diploma snel te halen. Als je bent geslaagd kun je je aansluiten bij de Uber of RTC en dan kun jij een leuk maandbedrag verdienen tot wel 2500 euro. Als je het ook wel ziet zitten dan is het toch tijd om actie te ondernemen en kun je bij ons meer informatie inwinnen over de taxicursus Rotterdam.

Taxi cursus en opleiding Rotterdam

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker bij ons! Bij Demo Opleidingen worden alle kandidaten van A tot Z voorbereid op het praktijkexamen. Klantvriendelijkheid, veiligheid en stratenkennis staan hierbij centraal. Je zal eenvoudig en snel slagen voor je taxi theorie- en praktijkexamen. Als je voor Demo Opleidingen kiest, dan maak je gebruik van de unieke lesmethode die we zelf hebben ontwikkeld. We geven iedere cursist evenveel aandacht en daarnaast krijg je tijdens de opleiding ook een persoonlijke mentor toegewezen. Het is belangrijk dat je tijdens het examen zelfverzekerd achter het stuur zit, dit wordt gerealiseerd door je veel persoonlijke aandacht te geven!

De opleiding tot taxichauffeur is een 10-daagse cursus. Als jij dus taxichauffeur wil worden, dan is dit je kans. Gekwalificeerde instructeurs staan voor je klaar om te zorgen dat je dit beroep snel uit kunt oefenen, met veel vrijheid!

Taxi theorie bij Demo Opleidingen

Bij ieder praktijkexamen hoort ook theorie, daarom kun je bij Demo Opleidingen ook terecht voor de taxi theorie. Het is belangrijk dat je de wegen goed kent en weet op welke aspecten je extra moet letten om veilig te rijden. Het is daarom niet alleen maar de praktijk die je moet beheersen, daar gaat ook heel wat kennis aan vooraf. Onze instructeurs helpen je daar graag bij!

Ben je benieuwd naar de taxi opleiding Rotterdam van Demo Opleidingen? Neem dan snel contact met ons op. We horen graag welke vragen je hebt zodat wij deze kunnen beantwoorden en dan gaan we graag samen met jou de weg op! 

Start met je rijbewijs met een gratis proefles!

Op zoek naar een rijschool in de regio Rotterdam en omgeving? Meld je snel aan!

×

RIVM-Proof

Hier de tekst v.w.b. de melding gezien de huidige corona maatregelen. In deze pop-up kunnen allerlei meldingen worden gedaan. Zodat zowel nieuwe als huidige klanten op de hoogte gehouden worden.

Chat openen
Heb je een vraag? Wij helpen graag!