Scooter rijbewijs Rotterdam

Wil je je scooter rijbewijs behalen in Rotterdam? Dan ben je bij Demo Opleidingen in Rotterdam op het juiste adres. Onze vestiging ligt in het hart van Rotterdam.

Hoe behaal ik mijn scooter rijbewijs?

Voor het behalen van je scooter rijbewijs, is het belangrijk dat je eerst het theoriecertificaat behaald. In het theorie-examen beantwoord je 50 vragen. Dit zijn zowel ja/nee vragen en open- & meerkeuze vragen. Van de 50 vragen moeten 44 vragen juist beantwoord worden.

De theorie voor je scooter rijbewijs kun je zelfstandig leren. Je kunt ook een klassikale theorieles volgen bij Demo Opleidingen in Rotterdam. Hier kun je altijd vragen stellen over de verschillende verkeerssituaties. Na het behalen van je theoriecertificaat mag je het CBR praktijkexamen afleggen. Voor een goede voorbereiding neem je een aantal rijlessen bij Demo Opleidingen. CBR stelt dat je minimaal 4 lessen nodig hebt om het examen af te kunnen leggen.

Waarom je scooter rijbewijs behalen via Demo Opleidingen?

Er zijn een aantal voordelen voor jou, wanneer je scooter lessen bij Demo Opleidingen in Rotterdam volgt:

  • Binnen 1 dag heb je je rijbewijs
  • Je betaald een vast bedrag
  • Voordelig

Demo Opleidingen biedt verschillende scooter rijbewijs pakketten aan, namelijk een basis pakket, een garantie pakket en een zeker+ pakket. Wanneer je één van onze pakketten afneemt, plannen wij het CBR praktijkexamen na overleg met je in.

Scooter rijbewijs Rotterdam

Ons rijschool centrum bevindt zich in het hart van Rotterdam. Wil je graag je scooter rijbewijs halen in Rotterdam? Je kunt onze locatie vinden op het volgende adres:

Putselaan 56,
3074 JC Rotterdam

De theorieles voor het certificaat volg je in ons centrum in Rotterdam. Het CBR examen plannen we in bij het dichtstbijzijnde CBR, in Barendrecht.

REDENEN OM VOOR DEMO OPLEIDINGEN TE KIEZEN:

  • Complete pakketten voor theorie en praktijk
  • De beste spoedopleidingen
  • Klassieke theorieles voor scooterrijbewijs.