5/5

4.8/5 (800+ reviews)

Rijschool Spijkenisse

Veel mensen kijken uit naar hun eerste rijles. Natuurlijk kies je dan ook voor de leukste rijschool in Spijkenisse, namelijk Demo Opleidingen. We hebben je namelijk erg veel voordelen te bieden, zo hebben wij een slagingspercentage van 95%, heb je bij ons ook nog slagingsgarantie, we hanteren een unieke lesmethode en je kunt bij ons betalen in termijnen.

Gratis proefles

Benieuwd naar onze rijlessen? Plan een gratis proefles in!

DΓ© all-round rijschool

Begin direct, geen wachttijd

Benieuwd naar onze rijlessen? Plan een gratis proefles in! Die kan vandaag of morgen al plaatsvinden! Bij ons zijn momenteel GEEN wachttijden.

Ook in het weekend en avonden

EΓ©n vaste instructeur, afgestomd op jouw schema. Rijlessen in het weekend en in de avonduren zijn ook mogelijk!

Unieke lesmethode

Door onze unieke lesmethode heb je standaard minder lessen nodig! Dat scheelt jou in de portemonnee!

Betalen in termijnen

Je kunt bij ons betalen in termijnen. Afhankelijk van jouw wensen bespreken we graag de mogelijkheden: we denken met je mee!

Geslaagd bij rijschool Demo Opleidingen in Rotterdam
5/5

“Duidelijke lessen, goede instructeur. In één keer geslaagd!!”

– Christian

5/5

“Goede ervaring met Demo. Motor en autorijbewijs gehaald!”

– Burak

5/5

“Vanaf nu kan ik door Demo als taxichauffeur werken”

– Jonathan

5/5

“Rijbewijs gehaald door de goede instructies van mijn rijinstructeur!”

– Rafael

Rijles Spijkenisse

Als je op zoek bent naar een goede rijschool in Spijkenisse, dan kun je voor ons kiezen. Wij van Demo opleidingen bieden je auto, motor, brommer en scooter rijlessen aan in je eigen woonplaats. Een goed moment om die keuze ook te maken zodat je eerste rijles snel gepland kan worden.

Morgen al je eerste rijles bij jou in Spijkenisse

Hoe leuk zou je het vinden als je morgen al je eerste rijles kunt ervaren in Spijkenisse? Dit is echt mogelijk bij ons van Demo Opleidingen. Je kiest dan voor een gratis proefles, deze kun je hier inplannen. Zo kun je in Spijkenisse een eerste autorijles volgen bijvoorbeeld, de eerste stap naar je rij examen!

Gratis proefles Spijkenisse

Het is altijd fijn om eerst kennis te maken met een rijschool. Wij van Demo Opleidingen bieden je dat aan. Zo kun je een gratis proefles in Spijkenisse aanvragen en dan weet je wie we zijn, hoe we werken en hoe dat voor je voelt. De kans is groot dat je direct na je proefles de andere lessen wil inplannen. Onze instructeurs weten wat je nodig hebt om veilig de weg op te gaan en geven je een goed gevoel.

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor een gratis proefles

Een goed moment om keuzes te maken, want je wil toch ook snel je rijbewijs halen? Kies dan ook voor Demo Opleidingen en wacht niet langer. Meld je nu aan voor een gratis proefles en dan kun je vandaag of morgen al beginnen met rijlessen. Een hele goede keuze, laat hier je e-mailadres en telefoonnummer achter en dan nemen wij contact met je op om je gratis proefles in Spijkenisse te plannen. Je krijgt begeleiding op je eigen tempo en lessen kan ook in de avonden en weekenden, wat wil je nog meer? Dit zijn al veel voordelen om voor onze rijschool in Spijkenisse te kiezen. Maar we hebben je nog veel meer te bieden. Je kunt bij ons in de avonduren en weekenden ook lessen, en je krijgt begeleiding op je eigen tempo. Maar wat ook erg fijn is, is dat je bij ons goed kunt oefenen met echte CBR examens. We zijn flexibel en professioneel en onze instructeurs van Demo Opleidingen helpen je graag verder.

5/5 - (39 stemmen)

Gratis proefles

Benieuwd naar onze rijlessen? Plan een gratis proefles in!

Autorijschool Spijkenisse

Altijd fijn om bij een goede rijschool in Spijkenisse aan de slag te kunnen. Je kunt bij ons goede autorijlessen volgen op ons groot wagenpark. Lessen is mogelijk in een schakel auto maar je kunt ook voor een automaat kiezen. Het is maar net wat jij fijner vindt qua rijden. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor theorielessen, deze kun je bij ons klassikaal volgen als je daar behoefte aan hebt. Je kunt aanschuiven wanneer je maar wil, en ook zo vaak examens oefenen als nodig is. Op deze manier weet je wat je op het echte theorie examen kunt verwachten. Een goede voorbereiding en wij helpen je graag verder als je bepaalde stof niet goed begrijpt. Onze instructeurs nemen de tijd voor je hebben veel geduld om het uit te leggen.

Losse les

100% zeker slagen!

€48,-

Spoed

Nog meer lessen en gegarandeerd hogere kans tot slagen in 1x voor praktijk.

€576,-

€540,-

Startpakket

Start met rijlessen met een aantrekkelijk aanbod!

€912,-

€810,-

Actiepakket

TIJDELIJKE ACTIE = meer lessen voor minder geld!

€1488,-

€1305,-

Studentenpakket

Goedkoop slagen voor theorie en praktijk? Kies voor Studentenpakket!

€1248,-

€1080,-

Motorrijschool Spijkenisse

Goed nieuws want wij van Demo Opleidingen zijn ook een goede motorrijschool in Spijkenisse. We hebben een hoog slagingspercentage, bieden je naast praktijklessen ook een motor theorie cursus aan bij Demo Opleidingen. Spreekt dat jou ook aan? Kies dan voor ons want je kunt zo heel snel je motorrijbewijs halen in Spijkenisse. Het is naast het praktijkexamen ook van groot belang dat je de theorie goed beheerst. Daarom helpen onze instructeurs je graag verder. Ze kunnen alles rustig aan je uitleggen en zo weet jij zeker dat je bent voorbereid op je theorie examen.

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€610,-

Actie

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke actieprijs.

€780,-

Zeker

Gegarandeerd hogere kans tot slagen in 1x met het garantiepakket.

€1205,-

Zeker+

Rijlespakket

€1715,-

Bromfiets of scooter rijles in Spijkenisse

Je wil graag je bromfiets of scooter rijbewijs halen in korte tijd? Een goede keuze om dan voor Demo Opleidingen te kiezen. Jouw rijlessen in Spijkenisse kunnen dan snel plaatsvinden en voordat je het weet kun jij veilig de weg op! Ook kun je bij ons de theorielessen volgen en zo heb je alles in één keer geregeld!

Theorie

Alleen bromfiets theorie-opleiding bij Demo.

€150,-

Praktijk

Alleen bromfiets praktijklessen. 100% slagingsgarantie!

€480,-

Garantie

Theorie- en praktijkopleiding. Haal in twee dagen je bromfietsrijbewijs.

€550,-

Losse rijles

€45,-

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan een proefles plaatsvinden in Spijkenisse?
Een proefles kan in Spijkenisse vandaag of morgen al plaatsvinden.

Kan ik theorielessen volgen in Spijkenisse?
Ja je kunt bij ons van Demo Opleidingen ook in Spijkenisse theorielessen volgen. We helpen je graag verder als je er alleen niet uit komt.

Kan ik motorrijlessen en ook theorielessen bij jullie volgen?
Ja, dat kan zeker. Bij Demo Opleidingen ben je aan het juiste adres voor zowel praktijk als theorielessen.

Is een proefles ook echt gratis?
Ja, er zijn geen kosten verbonden aan onze proefles in Spijkenisse.

Een scooterrijbewijs kan ik dat bij jullie ook halen?
Ja, bij ons kun je ook theorielessen en scooterrijlessen volgen en dan kun je snel in het bezit zijn van je rijbewijs en veilig de weg op!

Start met je rijbewijs met een gratis proefles!

Op zoek naar een rijschool in de regio Rotterdam en omgeving? Meld je snel aan!

×

RIVM-Proof

Hier de tekst v.w.b. de melding gezien de huidige corona maatregelen. In deze pop-up kunnen allerlei meldingen worden gedaan. Zodat zowel nieuwe als huidige klanten op de hoogte gehouden worden.

Heb je een vraag? Wij helpen graag!