5/5

4.8/5 (800+ reviews)

Rijschool Dordrecht

95% slagingspercentage en slagingsgarantie, dit is wat wij je te bieden hebben met onze rijschool in Dordrecht. Wij van Demo Opleidingen hanteren een unieke lesmethode en daar maken al jarenlang erg veel leerlingen gebruik van. Bij ons werken alleen maar professionele en flexibele instructeurs die jou graag op weg helpen. Dankzij hen is het bij ons mogelijk om ook te lessen in de avonduren en in de weekenden. We durven ons daarom ook wel de beste allround rijschool van Nederland te noemen. Onze instructeurs beschikken over de laatste kennis en ontwikkelingen in het verkeer, begeleiden jou op je eigen tempo en laten je oefenen met echte CBR examens. Je weet bij ons echt waar je aan toe bent. Als je dus wil lessen bij de leukste rijschool van Dordrecht, dan kies je voor ons!

Gratis proefles

Benieuwd naar onze rijlessen? Plan een gratis proefles in!

DΓ© all-round rijschool

Begin direct, geen wachttijd

Benieuwd naar onze rijlessen? Plan een gratis proefles in! Die kan vandaag of morgen al plaatsvinden! Bij ons zijn momenteel GEEN wachttijden.

Ook in het weekend en avonden

EΓ©n vaste instructeur, afgestomd op jouw schema. Rijlessen in het weekend en in de avonduren zijn ook mogelijk!

Unieke lesmethode

Door onze unieke lesmethode heb je standaard minder lessen nodig! Dat scheelt jou in de portemonnee!

Betalen in termijnen

Je kunt bij ons betalen in termijnen. Afhankelijk van jouw wensen bespreken we graag de mogelijkheden: we denken met je mee!

Geslaagd bij rijschool Demo Opleidingen in Rotterdam
5/5

“Duidelijke lessen, goede instructeur. In één keer geslaagd!!”

– Christian

5/5

“Goede ervaring met Demo. Motor en autorijbewijs gehaald!”

– Burak

5/5

“Vanaf nu kan ik door Demo als taxichauffeur werken”

– Jonathan

5/5

“Rijbewijs gehaald door de goede instructies van mijn rijinstructeur!”

– Rafael

Rijles Dordrecht

Je bent van plan om je eerste rijles in Dordrecht te plannen? Dan ben je bij Demo Opleidingen aan het juiste adres. Je kunt hier je rijles plannen voor de scooter, brommer, auto of motor. Het voordeel is dat je eerst een gratis rijles kunt plannen, en als het goed bevalt kun je kijken welke pakketopties er zijn. Hierdoor ben je veel voordeliger uit. Theorielessen behoren ook tot het pakket, want je hebt namelijk theorie- en praktijklessen nodig voordat je op examen mag.

Morgen al je eerste rijles bij jou in Dordrecht

Je wil graag morgen al je eerste rijles bij jou in Dordrecht volgen? Geen probleem. Bij Demo Opleidingen is een gratis proefles namelijk een optie en die kan morgen al plaatsvinden. Een goede manier om kennis te maken met ons, dan ervaar je ook welke unieke lesmethode we gebruiken. Als het je goed bevalt kun je direct de andere lessen inplannen en kun je uitkijken naar het praktijkexamen.

Gratis proefles Dordrecht

Een gratis proefles volgen in Dordrecht is een goede optie. Dit is de manier om er achter te komen hoe onze instructeurs te werk gaan. We begeleiden je op je eigen tempo, zijn geduldig en hebben alle tijd voor jou. Je kunt je gratis proefles daarom maar beter hier aanvragen en dan weet je direct wat wij jou te bieden hebben.

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor een gratis proefles

Het is tijd om actie te ondernemen en je eerste gratis proefles in te plannen bij onze rijschool in Dordrecht. Wil je ook weten hoe wij van Demo Opleidingen te werk gaan en wat wij jou te bieden hebben? Dit is dan jouw kans! Je wordt bij ons begeleid op je eigen tempo, je kunt lessen in de avonduren en in de weekenden, net wanneer het jou uitkomt. Je kunt zowel theorie als praktijklessen bij ons volgen en wij hanteren een eigen unieke lesmethode. Kies daarom ook voor ons om er achter te komen wat wij jou te bieden hebben, de gratis proefles kan morgen al plaatsvinden bij jou in Dordrecht. Niet meer wachten dus, maar laat je telefoonnummer en e-mailadres achter en dan nemen wij contact met je op.

5/5 - (36 stemmen)

Gratis proefles

Benieuwd naar onze rijlessen? Plan een gratis proefles in!

Autorijschool Dordrecht

Een goede autorijschool in Dordrecht heb je nu gevonden. Wij zijn in het bezit van een groot wagenpark en je kunt bij ons gebruik maken van een schakelauto of een automaat. Je kunt het ook beid eens willen ervaren om na te gaan wat jij prettiger vindt om te rijden. Naast de rijlessen bieden wij je ook een theoriecursus aan. Het voordeel is dat je alle vragen dan aan ons kunt stellen, maar ook deel kunt nemen aan de klassikale lessen. Op deze manier ga je altijd goed voorbereid naar je examens.

Losse les

100% zeker slagen!

€48,-

Spoed

Nog meer lessen en gegarandeerd hogere kans tot slagen in 1x voor praktijk.

€576,-

€540,-

Startpakket

Start met rijlessen met een aantrekkelijk aanbod!

€912,-

€810,-

Actiepakket

TIJDELIJKE ACTIE = meer lessen voor minder geld!

€1488,-

€1305,-

Studentenpakket

Goedkoop slagen voor theorie en praktijk? Kies voor Studentenpakket!

€1248,-

€1080,-

Motorrijschool Dordrecht

Als je op zoek bent naar een goede motorrijschool in Dordrecht hoef je niet meer verder te zoeken. Wij van Demo Opleidingen kunnen jou ook motorrijles geven en hebben een hoog slagingspercentage. Naast de rijlessen bieden wij je ook een motor theorie cursus aan bij Demo Opleidingen. Het is namelijk van belang dat je de theorie en praktijk beide goede beheerst, want dan pas kun je op examen.

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€610,-

Actie

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke actieprijs.

€780,-

Zeker

Gegarandeerd hogere kans tot slagen in 1x met het garantiepakket.

€1205,-

Zeker+

Rijlespakket

€1715,-

Bromfiets of scooter rijles in Dordrecht

Je hebt bij Demo Opleidingen de kans om een bromfiets of scooterrijles in de plannen in Dordrecht. Maar natuurlijk moet je ook de theorie beheersen, geen zorgen, want ook deze kun je bij ons volgen. Meld je daarom vandaag nog aan zodat je snel weet wanneer je eerste rijles plaats kan vinden. Een moment waar je echt naar uit gaat kijken!

Theorie

Alleen bromfiets theorie-opleiding bij Demo.

€150,-

Praktijk

Alleen bromfiets praktijklessen. 100% slagingsgarantie!

€480,-

Garantie

Theorie- en praktijkopleiding. Haal in twee dagen je bromfietsrijbewijs.

€550,-

Losse rijles

€45,-

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan een proefles plaatsvinden?
Een proefles in Dordrecht kan morgen al plaatsvinden.

Kan ik motorrijles bij jullie volgen?
Ja, bij Demo Opleidingen kun je ook rijlessen volgen voor de motor.

Theorieles, bieden jullie dat ook aan?
Ja, bij ons kun je terecht voor zowel praktijk- als theorielessen. We bereiden onze leerlingen graag goed voor op de examens.

Hoe snel worden alle rijlessen ingepland?
Alle rijlessen plannen we samen met jou in. Je wordt begeleid op je eigen tempo dus je hebt zelf invloed op hoe snel en wanneer je gaat lessen.

Kan ik een pakket afsluiten voor autotheorie en praktijk?
Ja, dat kan zeker, wij informeren je er graag over dus neem daarvoor contact met ons op.

Start met je rijbewijs met een gratis proefles!

Op zoek naar een rijschool in de regio Rotterdam en omgeving? Meld je snel aan!

×

RIVM-Proof

Hier de tekst v.w.b. de melding gezien de huidige corona maatregelen. In deze pop-up kunnen allerlei meldingen worden gedaan. Zodat zowel nieuwe als huidige klanten op de hoogte gehouden worden.

Heb je een vraag? Wij helpen graag!