5/5

4.8/5 (800+ reviews)

Rijschool Barendrecht

Onze rijschool in Barendrecht heeft een slagingspercentage van 95%, we bieden je slagingsgarantie, je kunt betalen in termijnen en rijles volgen kan ook in het weekend of in de avonduren.

Gratis proefles

Benieuwd naar onze rijlessen? Plan een gratis proefles in!

DΓ© all-round rijschool

Begin direct, geen wachttijd

Benieuwd naar onze rijlessen? Plan een gratis proefles in! Die kan vandaag of morgen al plaatsvinden! Bij ons zijn momenteel GEEN wachttijden.

Ook in het weekend en avonden

EΓ©n vaste instructeur, afgestomd op jouw schema. Rijlessen in het weekend en in de avonduren zijn ook mogelijk!

Unieke lesmethode

Door onze unieke lesmethode heb je standaard minder lessen nodig! Dat scheelt jou in de portemonnee!

Betalen in termijnen

Je kunt bij ons betalen in termijnen. Afhankelijk van jouw wensen bespreken we graag de mogelijkheden: we denken met je mee!

Geslaagd bij rijschool Demo Opleidingen in Rotterdam
5/5

“Duidelijke lessen, goede instructeur. In één keer geslaagd!!”

– Christian

5/5

“Goede ervaring met Demo. Motor en autorijbewijs gehaald!”

– Burak

5/5

“Vanaf nu kan ik door Demo als taxichauffeur werken”

– Jonathan

5/5

“Rijbewijs gehaald door de goede instructies van mijn rijinstructeur!”

– Rafael

Rijles Barendrecht

Het moment is aangebroken en je wil graag je rijles in Barendrecht inplannen. Een goede keuze om dat te doen bij Demo Opleidingen. Bij ons heb je namelijk de keuze uit verschillende rijlessen. Je kunt bij ons lessen voor de auto, motor, scooter en brommer in Barendrecht. In je eigen woonplaats is het zo geregeld en daarbij kun je altijd voor een mooi pakket kiezen, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Morgen al je eerste rijles bij jou in Barendrecht

Hoe fijn zou het zijn als je morgen al je eerste rijles in Barendrecht kunt volgen? Een moment waar je echt naar uit hebt gekeken, een droom die uit gaat komen! Kies daarom ook voor een gratis proefles in Barendrecht. Dit is namelijk een goede optie en dan maak je tevens kennis met onze instructeurs en methode en kun je snel je vervolglessen plannen.

Gratis proefles Barendrecht

Een fijn moment om je gratis proefles in Barendrecht te plannen. Morgen kan het zomaar al zover zijn! Onze instructeurs leggen je dan alles uit en dan is de eerste stap naar de vrijheid op de weg gezet. Wil je ook graag een gratis proefles in Barendrecht aanvragen? Neem dan nu contact met ons op we plannen het direct in!

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor een gratis proefles

Je hoeft niet meer langer te wachten, het is tijd om je ook aan  te melden en dan kun je je gratis proefles aanvragen in Barendrecht. Laat je e-mailadres en telefoonnummer achter en dan nemen wij contact met je op. Onze rij instructeurs hebben alle tijd voor je, ze begeleiden jou op je eigen tempo en je kunt bij ons lessen in de weekenden en avonduren. Een goed moment om kennis te maken met Demo Opleidingen en dan  kom je er snel achter wat wij jou te bieden hebben. Je kunt namelijk altijd voor een pakket kiezen zodat je nog voordeliger uit bent met je theorie- en praktijkexamens (en lessen). Is het voor jou tijd om te beginnen met rijlessen? Een goed moment om dan op zoek te gaan naar de leukste rijschool in Barendrecht. Gelukkig hoef je dan niet meer verder te zoeken want je hebt ons nu gevonden. Wij van Demo Opleidingen bieden je namelijk rijlessen aan via een unieke lesmethode. 

Wij zijn de beste allround rijschool van Nederland en beheersen de laatste kennis en ontwikkelingen in het verkeer. Deze dragen wij graag aan jou over, en je krijgt bij ons begeleiding op jouw eigen tempo. Dit is een groot voordeel, net als dat je goed kunt oefenen met echte CBR examens. Kies daarom ook voor de leukste rijschool in Barendrecht en kies voor ons! Onze instructeurs zijn professioneel en flexibel en helpen je graag veilig de weg op!

5/5 - (43 stemmen)

Gratis proefles

Benieuwd naar onze rijlessen? Plan een gratis proefles in!

Autorijschool Barendrecht

Bij onze autorijschool in Barendrecht kun je terecht op ons grote wagenpark en daar kun je lessen in een schakel auto of een automaat. Maar dat is nog niet alles, want naast praktijklessen bieden wij je ook een theoriecursus aan. Onze instructeurs leggen je dan graag alles uit wat je niet goed begrijpt, maar je kunt ook deelnemen aan de klassikale lessen. Dit kan op ieder gewenst moment. Je oefent bij ons ook met echte examens, zodat jij precies weet hoe dat het er in de praktijk aan toe gaat.

Losse les

100% zeker slagen!

€48,-

Spoed

Nog meer lessen en gegarandeerd hogere kans tot slagen in 1x voor praktijk.

€576,-

€540,-

Startpakket

Start met rijlessen met een aantrekkelijk aanbod!

€912,-

€810,-

Actiepakket

TIJDELIJKE ACTIE = meer lessen voor minder geld!

€1488,-

€1305,-

Studentenpakket

Goedkoop slagen voor theorie en praktijk? Kies voor Studentenpakket!

€1248,-

€1080,-

Motorrijschool Barendrecht

Motorrijles geven is ook wat wij doen in Barendrecht. Demo Opleidingen heeft namelijk een hoog slagingspercentage voor de motorrijles kandidaten. Maar wij bieden je ook een theorie cursus aan bij Demo Opleidingen. Theorie en praktijk horen er namelijk bij en je zal eerst de theorie goed moeten beheersen wil je praktijkexamen mogen doen. Wij helpen je daarom graag verder en zo kun jij goed voorbereid de weg op en deelnemen aan het examen.

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€610,-

Actie

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke actieprijs.

€780,-

Zeker

Gegarandeerd hogere kans tot slagen in 1x met het garantiepakket.

€1205,-

Zeker+

Rijlespakket

€1715,-

Bromfiets of scooter rijles in Barendrecht

Als je binnenkort een bromfiets of scooter krijgt, dan is het ook fijn als je je rijlessen alvast gepland hebt in Barendrecht. Daarvoor ben je bij ons van Demo Opleidingen ook aan het juiste adres. Naast de praktijklessen kun je bij ons ook terecht voor theorieles, dit is namelijk ook noodzakelijk voordat je veilig de weg op kunt en mag!

Theorie

Alleen bromfiets theorie-opleiding bij Demo.

€150,-

Praktijk

Alleen bromfiets praktijklessen. 100% slagingsgarantie!

€480,-

Garantie

Theorie- en praktijkopleiding. Haal in twee dagen je bromfietsrijbewijs.

€550,-

Losse rijles

€45,-

Veelgestelde vragen

Wat is een gratis proefles in Barendrecht?
Om kennis te maken met onze rijschool in Barendrecht bieden wij een gratis proefles aan zodat je kosteloos een keer kunt rijden en weet hoe wij te werk gaan.

Kan ik in het weekend rijles volgen?
Ja bij Demo Opleidingen kunnen de rijlessen in de avonduren plaatsvinden en ook in de weekenden.

Is er theorieles mogelijk bij jullie rijschool?
Ja, dit kan klassikaal en eventueel één op één, net wat jij prettig vindt.

Kan ik een pakket kiezen?
Ja dat kan zeker, zo ben je vaak goedkoper uit als je theorie- en praktijklessen gaat volgen bij ons.

Hoe groot is de kans op slagen bij jullie rijschool in Barendrecht?
Bij Demo Opleidingen is een slagingspercentage van 95% gemeten en wij hebben ook slagingsgarantie.

Start met je rijbewijs met een gratis proefles!

Op zoek naar een rijschool in de regio Rotterdam en omgeving? Meld je snel aan!

×

RIVM-Proof

Hier de tekst v.w.b. de melding gezien de huidige corona maatregelen. In deze pop-up kunnen allerlei meldingen worden gedaan. Zodat zowel nieuwe als huidige klanten op de hoogte gehouden worden.

Heb je een vraag? Wij helpen graag!