5/5

4.8/5 (700+ reviews)

Rijinstructeur opleiding

Een opleiding tot rijinstructeur. Bij Demo Opleidingen ben je op het juiste adres. Wij leiden ook jou graag op tot collega! Zowel voor scooter, auto, motor als BE instructeur! Waar wacht je nog op?

Opleiding tot rijinstructeur

Heb je wel eens gehoord van de rijinstructeur opleiding? Het zou zomaar een droombaan van jou kunnen zijn! Je werkt voortdurend met mensen, wisselt ervaringen uit, leert anderen veel en werkt echt samen. 

Misschien is de rijinstructeur opleiding daarom wel wat voor jou, daar kun je maar op één manier achter komen en dat is een kijkje te nemen op deze pagina. 

Er wordt aandacht besteed aan de opleiding, wat de voordelen zijn en wat de kosten zijn. Dit is jouw kans om snel te starten dus lees maar snel verder!

Meld je snel aan voor onze rijinstructeurs opleiding!

Gratis proefles

Benieuwd naar onze rijlessen? Plan een gratis proefles in!

Tarieven

Auto

Instructeursopleiding categorie B

€4200,-

Motor

Instructeursopleiding categorie A

€1899,-

Aanhanger

Instructeursopleiding categorie BE

€999,-

5/5

“Duidelijke lessen, goede instructeur. In één keer geslaagd!!”

– Christian

5/5

“Goede ervaring met Demo. Motor en autorijbewijs gehaald!”

– Burak

5/5

“Vanaf nu kan ik door Demo als taxichauffeur werken”

– Jonathan

5/5

“Rijbewijs gehaald door de goede instructies van mijn rijinstructeur!”

– Rafael

Rij-instructeur opleiding

Als je benieuwd bent naar meer informatie over de rij-instructeur opleiding, dan ben je hier aan het juiste adres. Veel mensen die rijinstructeur willen worden, kiezen hiervoor omdat ze graag met mensen werken. Dit maakt het werk namelijk erg leuk en veelzijdig. Veelal heb je te maken met jonge mensen, vol levenslust en vol verhalen. Ze hebben altijd wel wat te vertellen tijdens het rijden en ze hebben ook een eigen kijk op de wereld.

Rijinstructeurs bepalen hun eigen werktijden. Dit is ook een groot voordeel aan het beroep. Als je bijvoorbeeld een avondmens bent dan kun je wat later op de dag beginnen en dan in de avonduren doorrijden. Je hebt zelf in de hand hoeveel uur per week je werkt, werk en privΓ© zijn hierdoor goed met elkaar te combineren.

Een rijinstructeur speelt een belangrijke rol in het leven van jongeren. Ze willen namelijk graag hun rijbewijs halen, een grote stap vooruit en op weg naar de vrijheid. Dit is voor hen een mijlpaal en daar mag jij als rijinstructeur bij aanwezig zijn, deel van uitmaken.

Rij-instructeur worden via Rijschool Academie

Voor iedereen die graag rij-instructeur wil worden, wordt dit mogelijk gemaakt via Rijschool Academie. Het is zeker aan te raden om je aan te sluiten bij één van de franchise rijscholen die samenwerken met Rijschool Academie. Hierdoor ontmoet je namelijk met grote regelmaat collega’s, bijvoorbeeld op het CBR bureau. Binnen zes maanden ben je opgeleid bij de Rijschool Academie en daarvoor kun jij een gratis informatiepakket aanvragen of jezelf direct inschrijven. Waarom?

  • Rijschool Academie is de nummer één instructeursopleiding.
  • Er kan gestart worden op veel plaatsen in Nederland.
  • De opleiding is nergens goedkoper en hier dus erg scherp geprijsd!

Hoeveel kost het om een erkend rij-instructeur te worden?

Als je erkend rij-instructeur wil worden, dan ben je vast en zeker benieuwd naar de kosten. Voor 75 euro per maand is het al mogelijk om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding. Gedurende zes maanden ben je bezig, dus reken uit wat het je kost! Voordeliger kan het toch niet? Een goed moment om daarom ook de knoop door te hakken zodat je snel kunt beginnen aan de rijinstructeur opleiding.

Start met je rijbewijs met een gratis proefles!

Op zoek naar een rijschool in de regio Rotterdam en omgeving? Meld je snel aan!

5/5 - (24 stemmen)
×

RIVM-Proof

Hier de tekst v.w.b. de melding gezien de huidige corona maatregelen. In deze pop-up kunnen allerlei meldingen worden gedaan. Zodat zowel nieuwe als huidige klanten op de hoogte gehouden worden.

Heb je een vraag? Wij helpen graag!