ONZE LEERLINGEN

J icon

Mark ’t Hooft

★★★★★

Messie en DEMO zijn top!!! In één keer alle examens gehaald. Flexibel in afspraken en kritisch en opbouwend!! Top rijschool!Ik beveel DEMO heel erg aan.Mark ‘t Hooft
K icon

Mister Rido

★★★★★

Ik heb mijn ervaring met rijschool Demo als zeer onprettig ervaren.Er is sprake van zeer slechte communicatie en de medewerkers nemen hun klanten niet serieus.Er worden veel beloftes gedaan die de rijschool absoluut niet waarmaakt. Ook laten ze je onnodig veel lessen.Deze opsomming heeft ervoor doen zorgen dat ik niet langer bij deze rijschool wilde blijven lessen. Nadat ik dit heb aangegeven, kwamen zij vervolgens met een kostenpakket die bestaat uit bedragen waarover nooit eerder is gecommuniceerd noch geïnformeerd, om op die manier geld te verdienen over mijn rug.
R icon

Patrick Wolbersen

★★★★★

Toples van Messi van Demo opleidingen te Rotterdam, in één keer mijn aanhanger rijbewijs BE gehaald. 😊😊
demo opleidingen
4.7
Gebaseerd op 622 beoordelingen
powered by Google
Ron Van maurik
Ron Van maurik
14:11 26 Jun 23
Me motorrijbewijs gehaald bij demo. En echt super. Eigen avb terrein superfijn. Hele goede instructeurs. Toen avd lessen bij freddy. En die is ook echt superrrr goeddd in wat die doet!!! Alles in 1 x gehaald. Dankjewel team demo
Wichal Balak
Wichal Balak
17:45 21 Jun 23
Beste rijschool van Rotterdam!!!!Ik adviseer iedereen om bij Demo Opleidingen je rijlessen te volgen. Goede instructeurs en goede lesmotoren met eigen examen terrein.Instructeur Freddy geeft perfect les met de juiste motivatie. Geen negatieve feedback waardoor je gespannen gaat rijden. Instructeur met ervaring!!!Messi, Mehmet en de jongens van de AVB-lessen ook stuk voor stuk bekwame instructeurs die je met zekerheid laten slagen!!!
Jardinja Amin
Jardinja Amin
22:46 22 Mar 23
Vandaag gelukkig geslaagd. Ik had een hele lieve rij instructrice. Haar naam is Radia. Ze heeft veel geduld voor je, heeft geen probleem om dingen vaker uit te leggen, totdat je het goed begrijpt, ze communeert goed met je, kortom, een hele lieve geduldige vrouw❤️❤️ Super bedankt Radia, en mensen, twijfel niet om te lessen bij Radia.
T Eddy
T Eddy
09:58 23 Feb 23
Slechte ervaring met deze rijschool gehad. Als aller eerst hun houden jouw strippenkaart met lessen bij, je krijgt geen extra strippenkaart voor jezelf om dit bij te houden dus daar wordt ook mee gesjoemeld.De communicatie is heel slecht ze houden je niet op de hoogte van het aantal lessen die je hebt genomen en welke kosten er bij komen als je pakket vol is.De avond voor mijn AVD examen kwam de eigenaar ineens met allerlei kosten. (Had ik niet op gerekend) Let Op!! Alle pakketten zijn zonder AVB & AVD examens. Denk goed na voordat je voor DEMO kiest.
Tanisha Bhaggoe
Tanisha Bhaggoe
20:29 02 Feb 23
Onlangs mijn motor rijbewijs mogen halen bij demo. 🤗 begon bij demo met miscomunnicatie betreft een pakket. Vervolgens super geholpen door mijn rij-instructeur Freddy. Goede avd/avb lessen. Blij dat ik toch bij demo ben blijven lessen.Goede lessen met duidelijke uitleg/feedback.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
N icon

Bart Bierhuizen

★★★★★

Motor rijbewijs in twee maanden gehaald!! Door werkomstandigheden heb ik weinig tijd en kon ik alleen maar in de avonden en in het weekend. Geen probleem bij DEMO! Door werk zat er ook een deadline bij en die is meer dan gehaald. Binnen twee maanden mijn motorrijbewijs gehaald.De les sfeer is zeer goed en doormiddel van inzet vanuit mijzelf, verschillende instructeurs en de administratie heb ik heel snel mijn rijbewijs kunnen halen. Weinig plek bij het cbr? De administratie zoekt actief naar plekken.
A icon

Marius De Witte

★★★★★

Ik heb bij DEMO Opleidingen mijn E achter B gedaan.Door de goede lessen met goede instructies en tips, heb ik het in 1 keer gehaald.De instructeur geeft met veel passie en humor de lessen. Het was gewoon leuk om te doen. Ik raad DEMO Opleidingen dan ook zeker aan.
M icon

jacco stok

★★★★★

Enorme goeie rijschool met goede rijinstructeurAlles goeduitgelegd en ben enorm tevredenGeslaagd dankuuuu🤙🤙

Veilig en vertrouwd op weg.

De leerlingen staan bij Demo Opleidingen vooraan. Het is belangrijk dat je je veilig, thuis en op je gemak voelt tijdens het lessen. Dit kan alleen als je weet wat er van je wordt verwacht. Bij ons kun je op je eigen tempo de rijlessen volgen. Op het moment dat je iets lastig vindt, zal de instructeur je alle uitleg geven die je nodig hebt.

Dat heeft geresulteerd in een hele boel tevreden leerlingen!

Christian
star

“Duidelijke lessen, goede instructeur. In één keer geslaagd!!”

– Christian

Burak
star

“Goede ervaring met Demo. Motor en autorijbewijs gehaald!”

– Burak

Jonathan
star
“Vanaf nu kan ik door Demo als taxichauffeur werken”

– Jonathan

Rijbewijs gehaald
star
“Rijbewijs gehaald door de goede instructies van mijn rijinstructeur!”

– Rafael

LAAT EEN REVIEW ACHTER

5/5 - (10 stemmen)
×