Wil je deze zomer genieten van het gevoel van vrijheid dat autorijden met zich meebrengt? Maar heb je nog geen rijbewijs? Dan is dit jouw kans om snel en eenvoudig je autorijbewijs te halen met een spoedcursus bij de beste rijschool in Rotterdam.

Onze rijschool biedt een supersnelle spoedcursus rijbewijs waarbij je binnen 10 tot 15 dagen al klaar kan zijn voor je rijexamen en je rijbewijs B kan halen. Ons hoge slagingspercentage garandeert dat je de beste kwaliteit krijgt en dat je les krijgt van een ervaren instructeur in de nieuwste lesauto’s.

De voordelen op een rijtje

Het grote voordeel van het volgen van een spoedcursus rijbewijs bij Rijschool Rotterdam is dat wij rijlessen aanbieden in de avonduren en in het weekend (op zaterdag en zondag). Wij zijn flexibel en proberen ons zo goed mogelijk aan te passen aan jouw rooster.

Als je dus op zoek bent naar een goede autorijschool in Rotterdam voor kwalitatieve autorijlessen, ben je bij ons aan het juiste adres!

Het CBR theorie-examen

Om een spoedcursus rijbewijs te kunnen volgen, dien je het theorie-examen voor de auto succesvol te hebben afgerond. Als je hier nog niet aan toegekomen bent, hoef je je geen zorgen te maken. Onze rijschool in Rotterdam biedt namelijk een speciale theoriecursus aan die slechts één dag in beslag neemt.

Tijdens deze theoriecursus in Rotterdam zorgen wij ervoor dat je de theorie goed begrijpt, zodat je direct het theorie-examen bij het CBR kunt afleggen.

×

RIVM-Proof

Hier de tekst v.w.b. de melding gezien de huidige corona maatregelen. In deze pop-up kunnen allerlei meldingen worden gedaan. Zodat zowel nieuwe als huidige klanten op de hoogte gehouden worden.

Heb je een vraag? Wij helpen graag!