DIRECT AANMELDEN!

Christian
star

“Duidelijke lessen, goede instructeur. In één keer geslaagd!!”

– Christian

Burak
star

“Goede ervaring met Demo. Motor en autorijbewijs gehaald!”

– Burak

Jonathan
star
“Vanaf nu kan ik door Demo als taxichauffeur werken”

– Jonathan

Rijbewijs gehaald
star
“Rijbewijs gehaald door de goede instructies van mijn rijinstructeur!”

– Rafael

  • 100% SLAGINGSGARANTIE
  • GÉÉN WACHTTIJDEN: START DIRECT!
  • BEKEND GEZICHT BIJ HET CBR!
Gratis proefles bij demo

Plan een intakeles bij Demo-opleidingen

Wil jij beginnen met je rijlessen of ben je al begonnen bij een andere rijschool en wil je overstappen naar de beste rijschool om door te gaan met rijlessen? Dan kom je bij Demo-opleidingen in aanmerking voor een intakeles. Wat is een intakeles? De proef rijles dient als kennismaking met de instructeur en rijschool en het zorgt ervoor dat de rijinstructeur een indicatie krijgt van jouw rijvaardigheid en aan de hand daarvan een inschatting kan maken van hoeveel gemiddeld aantal rijlessen jij nodig hebt om te kunnen slagen voor je rijbewijs.

Wij zijn er zeker van dat jij na een intakeles bij ons, zal aansluiten bij een van onze goedkope lespakketten. Je zult zelf ervaren dat de rijlessen bij Rijschool Rotterdam niet alleen leerzaam zijn, maar ook erg gezellig!

Onze instructeurs steken dan ook echt tijd, aandacht en moeite in de leerlingen, zodat ze zo snel mogelijk hun rijbewijs kunnen halen. Want als jij slaagt, slagen wij ook! Elk geslaagde leerling is voor ons een hoger cbr slagingspercentage, een vriend, familie of kennis van de geslaagde die ook bij ons rijles komt volgen én een 5-sterrenreview op Google! Daarom zijn wij net zo blij als jou wanneer jij slaagt voor jouw rijbewijs en doen wij er ook écht alles voor om jou zo snel mogelijk, in één keer te laten slagen voor jouw rijbewijs!

Rate this page
×