DIRECT AANMELDEN!

Plan vandaag nog jouw intakeles in! Mocht je de klik niet hebben kunnen vinden met onze rijschool, dan ben je nergens aan verbonden.
Dan betaal je alleen de prijs van de intakeles van €48,-.
5/5

“Duidelijke lessen, goede instructeur. In één keer geslaagd!!”

– Christian

5/5

“Goede ervaring met Demo. Motor en autorijbewijs gehaald!”

– Burak

5/5

“Vanaf nu kan ik door Demo als taxichauffeur werken”

– Jonathan

5/5

“Rijbewijs gehaald door de goede instructies van mijn rijinstructeur!”

– Rafael

Gratis proefles bij Demo-opleidingen

Wil jij beginnen met je rijlessen of ben je al begonnen bij een andere rijschool en wil je overstappen naar de beste rijschool om door te gaan met rijlessen? Dan kom je bij Demo-opleidingen in aanmerking voor een gratis proefles. Wat is een gratis proefles? De gratis proef rijles dient als kennismaking met de instructeur en rijschool en het zorgt ervoor dat de rijinstructeur een indicatie krijgt van jouw rijvaardigheid en aan de hand daarvan een inschatting kan maken van hoeveel gemiddeld aantal rijlessen jij nodig hebt om te kunnen slagen voor je rijbewijs. 

De proefles is écht gratis. Wel dien je een rijbewijs pakket af te nemen. Neem je geen pakket af na de proef rijles? Dan dien je uiteraard te betalen voor de proefles. Alle rijscholen passen deze maatregel toe om te voorkomen dat leerlingen bij elke rijschool gratis rijlessen gaan nemen en nergens aanmelden. Maar wij zijn er zeker van dat jij na een proefles bij ons, zal aansluiten bij een van onze goedkope lespakketten. Je zult zelf ervaren dat de rijlessen bij Rijschool Rotterdam niet alleen leerzaam zijn, maar ook erg gezellig! 

Onze instructeurs steken dan ook echt tijd, aandacht en moeite in de leerlingen, zodat ze zo snel mogelijk hun rijbewijs kunnen halen. Want als jij slaagt, slagen wij ook! Elk geslaagde leerling is voor ons een hoger cbr slagingspercentage, een vriend, familie of kennis van de geslaagde die ook bij ons rijles komt volgen én een 5-sterrenreview op Google! Daarom zijn wij net zo blij als jou wanneer jij slaagt voor jouw rijbewijs en doen wij er ook écht alles voor om jou zo snel mogelijk, in één keer te laten slagen voor jouw rijbewijs!

4.2/5 - (15 stemmen)
×

RIVM-Proof

Hier de tekst v.w.b. de melding gezien de huidige corona maatregelen. In deze pop-up kunnen allerlei meldingen worden gedaan. Zodat zowel nieuwe als huidige klanten op de hoogte gehouden worden.

Heb je een vraag? Wij helpen graag!