5/5

4.8/5 (800+ reviews)

Autorijles

Bij Rijschool Demo opleidingen ben je aan het juiste adres voor jouw autorijles! 

Autorijlessen bij Demo Opleidingen

Voor goede autorijlessen ben je bij Demo Opleidingen aan het juiste adres. De beste allround rijschool van Nederland, wij zijn inmiddels een echte begrip als de nummer #1. Rijschool Rotterdam!

Wij beschikken over de laatste kennis en ontwikkelingen in het verkeer en dragen dat over aan onze leerlingen.

Een bijkomend voordeel is dat we flexibel zijn, je krijgt begeleiding op je eigen tempo. Bij ons wordt er gewerkt met een unieke lesmethode die we zelf hebben ontwikkeld.

Hierdoor slagen onze leerlingen tot 40% sneller voor hun rijbewijs!

Iedere rijles wordt bij ons opgenomen met een camerasysteem en zo kunnen leerlingen bepaalde fouten terugkijken.

Het voordeel is dat het verkeersinzicht zo sneller verbetert wat je helpt met het halen van je rijbewijs b.

Gratis proefles

Benieuwd naar onze rijlessen? Plan een gratis proefles in!

Autorijles Tarieven

Losse les

100% zeker slagen!

€48,-

Spoed

Nog meer lessen en gegarandeerd hogere kans tot slagen in 1x voor praktijk.

€576,-

€540,-

Startpakket

Start met rijlessen met een aantrekkelijk aanbod!

€912,-

€810,-

Actiepakket

TIJDELIJKE ACTIE = meer lessen voor minder geld!

€1488,-

€1305,-

Studentenpakket

Goedkoop slagen voor theorie en praktijk? Kies voor Studentenpakket!

€1248,-

€1080,-

Theorie hoort er ook bij!

Naast het volgen van autorijlessen, is de theorie ook van groot belang. Je hebt bij ons de mogelijkheid om klassikaal theorielessen te volgen in Rotterdam. Hier krijg je uitleg over de verkeersveiligheid, verkeersborden en verkeersregels. Binnen een paar dagen ben je dan klaargestoomd voor jouw CBR theorie-examen. De lessen worden overdag en in de avonduren gegeven. Theorielessen en het examen kunnen een onderdeel zijn van het pakket wat je hebt afgesloten. Slagen voor het theorie-examen is de eerste stap voor het halen van je b rijbewijs! Theorie oefenen doe je bij Theoriecursus Rotterdam! ←Klik snel voor de prijzen en meer informatie over deze theoriecursus.

5/5

“Duidelijke lessen, goede instructeur. In één keer geslaagd!!”

– Christian

5/5

“Goede ervaring met Demo. Motor en autorijbewijs gehaald!”

– Burak

5/5

“Vanaf nu kan ik door Demo als taxichauffeur werken”

– Jonathan

5/5

“Rijbewijs gehaald door de goede instructies van mijn rijinstructeur!”

– Rafael

Beste rijinstructeurs

Demo Opleidingen zet de beste rijinstructeurs van regio Rotterdam in om te zorgen dat onze leerlingen kunnen rekenen op de beste autorijlessen. Ze streven er naar om jou in één keer te laten slagen! Het is hierbij wel belangrijk dat je het advies van je instructeur opvolgt.

Autorijles mogelijkheden

Je wil natuurlijk zo snel als mogelijk je autorijbewijs halen, daar werken we dan ook graag samen met jou aan. Daarom bieden we je verschillende pakketten aan, zoals het Garantie+ pakket en dit is het beste pakket. 100% slagingskans voor je theorie-examen en praktijkexamen (geen extra kosten). Maar je kunt ook een losse autorijles volgen, het is maar net wat jij prettig vindt. We informeren je graag over de opties die we voor jou hebben en dan kijken we samen naar wat het beste in je agenda past. Kies aan de hand van een gratis proefles een auatorijles pakket die bij je past!

Waarom autorijles volgen bij Demo Opleidingen?

Redenen genoeg om een autorijles in te plannen bij Demo Opleidingen. Deze hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Autorijlessen volgen in het weekend en de avonduren is mogelijk.
  • Autorijlessen worden opgenomen zodat je alles nog eens terug kunt kijken (erg leerzaam).
  • Een vaste instructeur, planning afgestemd op jouw schema.
  • Gebruik van unieke lesmethode, dus minder autorijlessen nodig.
  • Betalingen mogelijk in termijnen.
  • Gratis proefles aanvragen is mogelijk, om zo kennis te maken met ons en onze werkwijze.

Eerste autorijles plannen?

Bij Demo Opleidingen ben je in goede handen als je snel je autorijbewijs b wil halen. Wij begrijpen dat je graag snel zelf wil rijden. Daarom bieden wij je mooie pakketten aan, met zowel theorielessen en het theorie-examen, als autorijlessen en het praktijkexamen. Als je benieuwd bent naar onze werkwijze, dan kun je altijd vrijblijvend een proefles aanvragen. Er zijn geen kosten aan verbonden, het gaat er puur om dat je met ons kennis kunt maken. Als het je goed bevalt kunnen de andere autorijlessen uiteraard ook vooruit gepland worden.

Examengerichte autorijlessen

De rijles auto wordt bij ons gegeven op de examenroutes van het CBR. Hierdoor komen deze wegen je bekend voor tijdens het CBR praktijkexamen en heb je er dus al wat ervaring mee. Bovendien oefenen we hier ook de bijzondere verrichtingen die tijdens het CBR examen voorkomen.  Zo heb je dan ook minder gemiddeld aantal rijlessen nodig om te kunnen slagen. Uiteraard hangt het aan je eigen tempo af hoeveel rijlessen gemiddeld nodig zijn voor jou om te kunnen slagen. Onze unieke lesmethode zorgt ervoor dat het slagen voor je b rijbewijs auto eenvoudiger wordt. Demo-opleidingen is niet voor niets de beste autorijschool in Rotterdam! 

De rijschool kwaliteit is te merken aan de CBR slagingspercentage rijscholen. Demo-opleidingen heeft een veel hogere slagingspercentage als rijschool vergeleken me de gemiddelde rijschool slagingspercentage CBR in Nederland! 

Vragen aan ons?

Als je nog vragen hebt over onze autorijlessen, onze unieke lesmethode of iets anders, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar om je vragen snel te beantwoorden. Hopelijk kunnen we binnenkort kennismaken en heb je snel je eerste autorijles. Jouw eerste kilometers zijn bij ons zo gemaakt, op weg naar je eigen praktijkexamen! 

Start met je rijbewijs met een gratis proefles!

Op zoek naar een rijschool in de regio Rotterdam en omgeving? Meld je snel aan!

Beste rijschool Rotterdam en omgeving

Demo-opleidingen is een erkend autorijschool in Rotterdam. Bij onze rijopoleiding ben je aan het juiste adres voor vakkundige rijlessen!

Je kiest voor rijlessen van een ervaren rijinstructeur als je kiest voor Demo-opleidingen voor je autorijlessen. Je kiest een rijinstructeur die je met zo min mogelijk uren klaarstoomt voor je rijbewijs. Voor een redelijke en voordelige prijs biedt Demo-opleidingen instructie in Rotterdam en omstreken! In het begin stond Demo-opleidingen bekend als de grootste en goedkoopste rijschool van Rotterdam; vandaag de dag is het uitgegroeid tot een van de grootste en beste rijscholen van heel Zuid-Holland.

Wist je dat wij je kunnen helpen bij het snel halen van je rijbewijs? Veel instructeurs van onze rijschool in Rotterdam staan te popelen om je te helpen bij het halen van je rijbewijs. En met goed resultaat! Wist je dat het merendeel van onze jonge leerlingen hun rijbewijs in één keer haalt? Dus wil jij zo snel mogelijk rondrijden in Rotterdam? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles bij onze rijschool in Rotterdam.

Ja, je mag scooter rijden met autorijbewijs. Dus heb jij je autorijbewijs al? Dan hoef je niet opnieuw rijlessen te volgen om een scooter te besturen. Als je al (bijna) oud genoeg ben voor een rijbewijs b, hoef je dus eigenlijk niet je scooterrijbewijs te halen.

Rijlessen volgen mag je al vanaf 16,5 jaar. Je kunt op je 17e verjaardag direct een examen inplannen bij het CBR. Als je bent geslaagd, kun je samen met je begeleider rijden. Op je 18e verjaardag kan je dan volledig zelfstandig de weg op!

Een b rijbewijs (autorijbewijs) geeft jou de bevoegdheid om een auto te besturen. De auto mag (samen met een aanhanger) maximaal 3500kg wegen. Deze aanhanger mag niet meer dan 750kg wegen. 

5/5 - (25 stemmen)
×

RIVM-Proof

Hier de tekst v.w.b. de melding gezien de huidige corona maatregelen. In deze pop-up kunnen allerlei meldingen worden gedaan. Zodat zowel nieuwe als huidige klanten op de hoogte gehouden worden.

Heb je een vraag? Wij helpen graag!