5/5

4.8/5 (700+ reviews)

Aanhangwagen rijbewijs in één dag

Aanhangwagen rijbewijs in één dag.
Wil jij rondrijden met een aanhanger? Een BE-rijbewijs is altijd handig. Bij Demo Opleidingen helpen we je graag verder.
Voor €599 ex btw. al gegarandeerd jouw rijbewijs BE!

Rijbewijs BE halen bij Demo Opleidingen

Sommige mensen denken dat het rijden met een aanhangwagen erg moeilijk is. Maar dat valt reuze mee als je het zelf hebt mogen ervaren bij Demo Opleidingen. 

Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres om snel een aanhangwagen rijles te volgen. Je leert bij ons te rijden met een zware aanhanger en dan haal je je BE rijbewijs. 

Als een aanhanger namelijk meer dan 750 kg weegt (dit is dan leeggewicht samen met het laadvermogen), en de auto weegt samen met de aanhanger meer dan 3500 kg, dan moet je een BE rijbewijs hebben, dit noemen we ook wel een aanhanger rijbewijs.

Wij zorgen ervoor dat je snél slaagt voor je BE rijbewijs, meld je aan!

Gratis proefles

Benieuwd naar onze rijlessen? Plan een gratis proefles in!

Tarieven aanhanger rijles

Losse les

Verbeter je stuurkunsten met een losse praktijkles

€65,-

Garantie

Probleemloos slagen voor je rijbewijs BE

€599,-

5/5

“Duidelijke lessen, goede instructeur. In één keer geslaagd!!”

– Christian

5/5

“Goede ervaring met Demo. Motor en autorijbewijs gehaald!”

– Burak

5/5

“Vanaf nu kan ik door Demo als taxichauffeur werken”

– Jonathan

5/5

“Rijbewijs gehaald door de goede instructies van mijn rijinstructeur!”

– Rafael

Beste rijinstructeurs

Als je kiest voor Demo Opleidingen, dan ga je snel kennismaken met de beste rijinstructeurs van heel Nederland. Het zijn echte professionals en zij leren je op een veilige en verantwoorde manier te rijden met een aanhanger. Alles kan op je eigen tempo, maar je hebt bij ons wel garantie dat je snel je aanhanger rijbewijs kunt halen! Misschien heb je het voor je werk snel nodig, geen zorgen want een dagopleiding behoort ook tot onze mogelijkheden.

Aanhangwagen rijles mogelijkheden

Qua aanhangwagen rijlessen zijn er diverse opties bij ons. Je kunt kiezen voor losse rijlessen, maar je kunt ook een dagopleiding kiezen.
Hierdoor kun je in één dag je BE rijbewijs halen, dit is bijv. ideaal wanneer dat je voor je werk snel je rijbewijs moet halen. Onze professionele rijinstructeurs begeleiden je graag tijdens dit traject en je kunt op ze rekenen. 

Waarom kiezen voor Demo Opleidingen?

Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom je ook gaat kiezen voor Demo Opleidingen:

  • Beste allround rijschool van Nederland. Je weet precies waar je aan toe bent als je voor ons kiest, alle instructeurs zijn echte professionals en weten hoe ze jou het rijden snel moeten leren.
  • Professionaliteit, laatste kennis en ontwikkelingen in het verkeer worden je aangeleerd. Je weet dus precies hoe het werkt als jij zelfstandig de weg op gaat met aanhangwagen.
  • Flexibel, je wordt begeleid op je eigen tempo. Je zou dus een dagopleiding kunnen kiezen, maar je kunt ook meerdere lessen kiezen, net wat jij fijner vindt.
  • Je kunt in één dag je aanhanger (BE) rijbewijs halen. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld voor je werk snel een rijbewijs nodig hebt voor bijv. een andere functie.
  • 100% geslaagd, je kunt hier namelijk goed oefenen met het echte CBR examen.

Eerste aanhangwagen rijles plannen?

Een goed moment om je eerste aanhangwagen rijles in te plannen bij Demo Opleidingen – Rijschool Rotterdam. Je bent na het lezen vast en zeker overtuigd van onze mogelijkheden. Dit vraagt naar meer en daarom kun je bij ons je rijles inplannen. Er kan vrijwel direct gestart worden en dan zie je al snel in dat het helemaal niet zo moeilijk is! Bij ons bepaal jij je eigen lestempo om je BE rijbewijs te halen, je kunt eventueel voor een dagopleiding rijles aanhanger kiezen. Aanhanger rijbewijs halen? 95% van onze cursisten slaagt in één keer voor het rijbewijs aanhanger, dus wat wil je nog meer?

Vragen aan ons?

Mocht je nog vragen hebben over onze lesmethode voor het behalen van je aanhanger rijbewijs, laat het ons dan horen. We doen er alles aan om je vragen snel te beantwoorden. Aanhangwagen rijbewijs halen? We hopen dat wij je binnenkort mogen begeleiden bij je eerste aanhangwagen rijles en je te helpen met het halen van je rijbewijs aanhangwagen.

Start met je rijbewijs met een gratis proefles!

Op zoek naar een rijschool in de regio Rotterdam en omgeving? Meld je snel aan!

Een be rijbewijs geeft jouw de bevoegdheid om een aanhanger van maximaal 3500kg te trekken. Verschil met een B rijbewijs is dat je hierbij het gewicht van jouw eigen auto niet mee hoeft te tellen.

Je hebt een rijbewijs met een E achter B nodig wanneer je een auto wilt rijden met een aanhanger waarvan de maximale gewicht van uw auto, aanhanger en laadvermogen opgeteld meer dan 3500kg is en/of wanneer de aanhangwagen samen met de laadvermoogen meer dan 750kg weegt.

Je dient een geldige rijbewijs b te hebben. Je hoeft niet apart een theoriecertificaat te halen voor een rijbewijs be. Je moet minimaal 18 jaar zijn en moet afrijden voor een CBR praktijkexamen.

5/5 - (27 stemmen)
×

RIVM-Proof

Hier de tekst v.w.b. de melding gezien de huidige corona maatregelen. In deze pop-up kunnen allerlei meldingen worden gedaan. Zodat zowel nieuwe als huidige klanten op de hoogte gehouden worden.

Heb je een vraag? Wij helpen graag!